tirsdag, februar 14, 2006

fæle rygter...

der går fæle rygter i den københavnske undergrund om at trekløveret Carsten Juste, Flemming Rose og Arlas Direktør Peter Tuborgh alle er medlem af den danske forening(!). Nu er jeg jo ikke typen der vidergiver den slags rygter ;), men det kunne måske være en del af forklaringen på at Per Nyholm er blevet ansat på Jyllands Posten. Hør her uddrag fra en artikel fra JP, under titlen Man pisser på os:

"Det amerikanske udenrigsministeriums talsmand pisser på Danmark, den britiske udenrigsminister pisser på Danmark, den tyrkiske udenrigsminister pisser på Danmark(...)Jyllands-Postens indsats bestod i, at den med et nålestik fik en byld af ækelhed til at eksplodere.(...)

Måske skulle vi begynde at tørre op. Måske skulle chefredaktør Carsten Juste fjerne sin beklagelse, der længe nok har stået på avisens internetforside, og som alligevel ikke interesserer galningene. Måske skulle regeringen meddele Mona Omar Attia, Egyptens mærkelige ambassadør, at hun er uønsket.

Måske skulle man meddele de ambassadører, som er kaldt hjem til fiktive konsultationer i Mellemøsten, at de kan spare returbilletten.

I muligt omfang bør man nok udvise de løgnagtige imamer. Og derefter gøre en indsats for de herboende, loyale muslimer, der i en vanskelig situation har optrådt som rigtig gode samfundsborgere.

Vi har fra dansk side intet ønske om at ligge araberne til last. Vi trækker gerne vore soldater, politifolk og diplomater hjem. Synes de, at vore penge lugter, kan vi indstille vor bistand. Handlen må klare sig, som den kan. Vi lover ikke at bære nag, og med tidens fylde vender vi også gerne tilbage, men vi er færdige med hykleriet. Vi har andet at tage os til end at blive pisset på for egen regning.

Skru ned for blusset i Mellemøsten. Der er andre muligheder i denne verden."

Ækelt.