søndag, februar 12, 2006

Danmark alene i verden...

Ja så gik Socialdemokraterne helt ned i meningsmålingerne. Og Dansk Folkeparti stormer naturligvis frem. Det kan naturligvis undre én at et så nationalistisk og antimuslimsk parti som Socialdemokratiet kan tabe på denne sag, men folk vil nok gerne have den "ægte vare".
Det skal nok blive rigtigt kønt når Dansk Folkeparti bliver det næststørste parti og indgår i en flertalsregering med Venstre. Så vil "den menige dansker" have vundet magten og håneretten over det muslimske mindretal. Naturligvis vil Danmark blive isoleret af det internationale samfund, og de veluddannede vil finde andre og mere moderate lande at bo i, men hvem bekymrer sig om det.
Omar Mazouk har vist vejen, og er på vej til England. Flere vil følge efter.

Tendensen har været der i mange år, og denne sag har vist bare pustet til ilden, så at sige. Men måske kan danskerne snart få den dejlige bramfri og ægte debat, der er blevet ønsket, istedet for selvcensur og politisk korrekthed. Vi kan få brændt nogle koraner af, måske endda en enkelt moske eller to? Måske skulle man tilmed tage meget religiøse muslimers statsborgerskab op til overvejelse samtidigt. "Så kan vi også slippe af med de brune abekatte" - som en DFer så elegant udtrykte det i fjernsynet forleden

link til DFs triumftog