onsdag, juli 12, 2006

naive danskere..

Faldt over en opfordring til at støtte Israel på en dansk blog i den kommende konflikt/krig mod Palæstina. Opfordringen lyder således:
Nu skal ingen nære tvivl om hvor Minut står i konflikten mellem Israel og Palestina. Det er ellers et udbredt fænomen i Danmark, at udtale man er neutral for derefter at dæmoniserer den demokratiske stat Israel.

Vi vil gå et skridt videre og ikke alene erklære vores uforbeholdende sympati overfor Israel, men også opfordrer til at danskerne melder sig friviligt i forsvaret af det bibelske land og det eneste mellemøstlige demokrati.


Udover fra det faktum at Palæstina også er et demokrati, er idiotien i resten jo slående. Jeg kan godt med det samme afsløre at selvom der kom en million frivillige soldater til Israel, ville der ikke blive en milimeter mere fred i området. Israel har allerede en overvældende militærmagt i området, og det har ikke muliggjort nogen fred.

Der skal tænkes alternativt. Håbet om at hvis Palæstina blev et demokrati ville medføre fred er lagt i jorden og tilbage er kun en evig konflikt. Suk.

ps. Det skal lige siges at det er meget sjældent, for ikke at sige aldrig, er sket at demokratier er gået i krig med hinanden. Det ser ud til at dette dogme ikke holder når det gælder lande og individer der agerer med hovedet under armen!


link til dagens spade