mandag, februar 20, 2006

islam er en lovreligion...

hører man konstant. Men hvad med vores eget religiøse udgangspunkt? Læs her et brev med nogle spørgsmål, der blev sendt til dr.Lauras kristne brevkasse i USA.

1. Hver gang jeg brænder en okse af som et offer, ved jeg, at dette giver en duft som behager Herren, (3. Mosebog 1:9). Problemet er at naboerne klager, hvad gør jeg?

2. Jeg ønsker at sælge min datter som slave (2. Mosebog 21:7) Med det nuværende prisniveau, hvad vil du mene er en fornuftigt pris?

3. I 3.Mosebog 24:44 står der klart og tydeligt, at jeg kan eje både mandlige og kvindelige slaver, bare de er købt fra et naboland. En af mine venner påstår, at det kun gælder for mexicanere og ikke canadiere. Her er jeg lidt i tvivl. Kan jeg eje en canadier?

4. Jeg har en nabo der insisterer på at arbejde i sabbatten. 2. Mosebog 35:2 er utvetydig på dette punkt: Han skal helt klart slås ihjel. Er jeg moralsk ansvarlig for at udføre dette selv?

5. De fleste af mine venner går til frisøren. De får klippet håret i siderne og skægget i kanten. Dette er helt klart en synd ifølge 3. Mosebog 19:27. Hvordan bør de straffes?

6. Min onkel er landmand. Han synder mod 3. Mosebog 19:19, fordi han planter to forskellige afgrøder på samme jord. Konen er ikke meget bedre, da hun går iklædt tøj lavet af to forskellige stoftyper (bomuld og polyester). Min onkel har også den uvane, at han bander meget. Er det virkelig nødvendigt, at vi samler hele byen for at stene dem til døde, (3. Mosebog 24:10-16)? Er det ikke nemmere bare at brænde dem ved et familieselskab, som man plejer at gøre ved folk, der har samkvem med sine slægtninge(3.Mosebog 20:14)?

Herlig religion ikke? Nogle burde gøre noget! Har hørt at størstedelen af danskerne er medlem af den. Scary. De lever jo i middelalderlige tilstande.

teksten er blev fundet her