søndag, april 30, 2006

Mission Impossible



ja, så kommer treeren snart og den skal jo ses. Jeg var en hardcore fan af den gamle 80er serie, så jeg får stadig gåsehud hver gang jeg høre kendingsmelodien. Dididiii...dididiiii...didi!.

Da der bliver holdt marathon i Imperial har jeg naturligvis bestilt 6 billetter, og regnede med at de ville forsvinde lynhurtigt. Folk er nørder, det er en marathon...og den er bygget på en 80er serie.

Men nej, folk gider ikke...utroligt..fatter ingenting.

Måske er det loonie-tom i hovedrollen der skræmmer folk. Men jeg skal ihvertfald ind og se den:)

link til biobooking.dk



og så en fancy button til alle brugere af google calender :)

myten om de tolerante danskere..

ja, er ved at blive træt af at læse om folk der ikke tror på at indvandrer bliver diskriminerede i Danmark, så jeg satte mig ned og læste lidt op på sagerne. Her er lidt læsestof for folk og journalister, der naivt tror at danske arbejdsgivere ikke diskriminerer:

1. Pia Justesens (cand.jur) Phd fra 2002 ("om lighedskravet for etniske minoriteter på det danske arbejdsmarked".). Heri gennemgår hun danske samfundsvidenskabelig forskning på området og konkluderer entydigt:
Det er svært at opgøre omfanget af diskrimination, men hvis man sammenligner tallene fra forskellige samfundsvidenskabelige undersøgelser, er der absolut ingen tvivl om, at det foregår i et uacceptabelt omfang.

link til artikel om phden


2. Nyt om arbejdsliv har en gennemgang af forskningen på området, der ligger på nettet. Den er rigtig god og kan anbefales til læsning. Følgende udklip er sigende:

(...)En anden mulighed for at påvise diskrimination er at spørge arbejdsgiverne, om de diskriminerer. Det er dog yderst tvivlsomt om man her kan få et troværdigt svar, selv ved en anonym undersøgelse. Mange vil sandsynligvis ikke engang her indrømme eventuelle fordomme m.v. I en undersøgelse fra "Nævnet for etnisk ligestilling" i 1996 vedr. "Praktikpladssituationen for etniske minoriteter" svarer 25% af de adspurgte private virksomheder alligevel "ja" til, at et dansk eller nordisk klingende navn øger en ansøgers chance for at komme til ansættelsessamtale i forbindelse med ansættelse i en praktikstilling (Nævnet for etnisk ligestilling 1996).

(..)Endvidere kan man undersøge, om der finder diskrimination sted på arbejdsmarkedet ved hjælp af en såkaldt diskriminationstest. Jan Hjarnø og Torben Jensen har i 1996 lavet en undersøgelse af diskrimination ved jobsøgning. Metoden går ud på at lade to i øvrigt lige kvalificerede ansøgere søge på de samme stillinger. Hvis det så viser sig, at ansøgeren fra den etniske majoritet systematisk foretrækkes frem for minoritetsansøgeren, peger dette på etnisk begrundet diskrimination. Undersøgelsen fandt sted som led i en række nationale undersøgelser i flere europæiske lande på initiativ af ILO. Den danske undersøgelse viste en diskriminationsgrad på omkring 38%, hvilket betyder, at hvis personer med minoritetsbaggrund søger 1000 stillinger, vil de i 383 tilfælde blive vraget på grund af diskrimination. Dette niveau er en smule højere end i flere af de øvrige lande i undersøgelsen, som lå på omkring 35% (Hjarnø og Jensen 1997, Wrench 1998).

link til nyt om arbejdsliv

Diskrimintationen i Danmark er altså ikke en "myte" eller en "fantasi". Det er et velunderbygget faktum!, og enhver der benægter dets eksistens, må enten være dum, for doven til at sætte sig ind i sagerne eller forsøger med vilje at legitimere diskriminitationen.
Man kan jo så selv vælge hvilken gruppe man ligger i.

Nu kan man selvfølgelig stille sig op og så tvivl om disses undersøgelser, men inden man starter på det, vil jeg naturligvis kræve at man har nogle undersøgelser der påviser det modsatte. Jeg vil gerne sætte en kasse øl på højkant, på at de ikke findes. Medmindre de er altså er finanserede af Dansk Folkeparti(eller dansk front). På den anden side vil disse personager naturligvis være glade for tendensen..

lørdag, april 29, 2006

Regeringens bryder flere valgløfter..

Regeringens valgløfte: Der bliver ikke rørt ved dagpengesatsen
Regeringens reelle politik: Halvering af dagpenge til ufaglærte i alderen 25-29

Hvor er mediestormen? Er efterlønnen vigtigere end dagpenge til de unge?

link til politikens historie

fredag, april 28, 2006

Fusion mellem Venstre og Dansk Folkeparti

jamen så gør det da. Det ser ud til at Pia Kjærsgaard og Anders Fogh er pot og pande, og alligevel bruger al deres tid på at svine udlændinge og de konservative/Helle Thorning-Schmidt til. Nu er Venstre også ved at skrue ned for EU-begejstringen, så hvad er problemet??

I øvrigt syntes jeg det er lidt skræmmende når de konservative mener at det største problem ved at have DF med i en regering ville være deres EU-politik(??).

link til venstres EU-stop

Red dig liv - sluk dit tv!

Den officielle sluk-dit-tv weekend er allerede begyndt! . Fra d. 24 april - 30 april opfordres alle folk til at slukke for fjernsynet og gå ud og leve livet!. Og nu er vejret jo også blevet til det, så spark dig selv ud af sofaen og få dig et liv. Denne tekst er kopieret fra siden TV-turnoff Network, om TVs skadelige sidevirkninger i USA

Television cuts into family time, harms our children’s ability to read and succeed in school, and contributes to unhealthy lifestyles and obesity. Here are just a few of the facts:
  • On average, children in the US will spend more time in front of the television (1,023 hours) than in school this year (900 hours).
  • Forty percent of Americans frequently or always watch television during dinner.
  • As US Surgeon General Dr. David Satcher said at the Kick Off of TV-Turnoff Week 2001, “We are raising the most overweight generation of youngsters in American history…This week is about saving lives.”
Så sluk dit TV og lev længere :)

link til TV-Turnoff Network

torsdag, april 27, 2006

regeringens farlige kamp mod opposition..

I kampen mod de folk der er i opposition mod regeringens politik og deres meninger, har regeringen nu spillet terrorkortet. Det kom tydeligt frem i interviewet med juraprofessorerne i DRs orientering.

Således uvides terrordefinitionen kraftigt, således at et tænkt eksempel med topmødedemonstranter der barrikerer udenlandske diplomater, kan blive straffet som terrorister. Desuden begrænses ytringsfriheden kraftigt, så hvis man efterfølgende udtrykker symptati med demonstranterne, ja så kan man komme op til 2 år i fængsel.

Således kan man altså komme 2 år i fængsel for at syntes at Greenpeace har en god sag! Greenpeace er nemlig den eneste forening der er blevet dømt efter terrorparagrafen.

Hvorledes den forrige terrorlov og den kommende gør mit liv sikrer har jeg svært ved at indse. Det eneste jeg kan se er at regeringen bruger terrorsagen til at angribe folk, der ikke kan lide regeringen. Når miljøforkæmperne protesterer, så bliver de og deres tilhængere stemplet som terrorister og smidt i fængsel.

Vi skal skræmmes til tavshed, for ellers er vi terrorister. Det er endnu mere ynkeligt når Statsministeren har prøvet at stå frem som ytringsfrihedens forkæmper, når han i virkeligheden er dens største fjende.

Den nye terrorlov er en skændsel for et demokrati og efter min mening meget, meget vigtigere end de nedskæringer på velfærden som regeringen ligger op til. Den nye terrorlov angriber nemlig demokratiet, og samtidigt regeringens kritikere.

link til p1-orientering

onsdag, april 26, 2006

spekulationerne om Microsoft Vista

Kenneth har nogle teorier om den kommende vistas effekt på udbredelsen af mac os x. Teorien er at den nye version af Windows vil blæse mac os x omkuld. Samtidigt er Apple begyndt at tjene penge på mp3-afspillere og hvem ved måske mobiltelefoner. Så hvorfor ikke opgive mac os x og den "håbløse" kamp mod microsoft?

Nu ved jeg ikke hvordan Steve Jobs tænker, og det kan da godt være han pønser på den slags. Men jeg tror det næppe. Først og fremmest er mac os x et splinternyt styresystem, der udkommer i nye versioner hvert andet år, og derfor er opdateret og lækkert, med nye features der skal prøves. Modsat windows der i de sidste 5 år, kun er blevet forbedre mht. sikkerheden.
Dette har naturligvis medført at folk i de sidste år har vendt sig væk fra Windows, og gået over til linux og mac. Disse alternativer har dog altid haft bagdele, linux er alt for besværligt for almindelige brugere, og Mac er for dyrt og mangler nogle programmer og spil.

Jeg kan dog kun se det gå én vej, og det er væk fra windows. De utallige og konstante sikkerhedsproblemer, der gør windows mere og mere ubrugeligt får folk til at vende sig væk fra styresystemet. Samtidigt er linux blevet mere og mere brugervenligt, og mac billigere. Samtidigt kan man nu på de nye intelmaskiner boote op i windows hvis man liiiige mangler et program, lidt på samme måde som man på en windowsmaskine engang imellem bliver tvunget til at gå over i internet explorer, hvis en hjemmeside ikke er firefox-venlig.

Hvad med det nye vista? Løser det ikke nogle af windows problemer? Jo det gør det da, sikkerheden bliver forhåbentlig strammet gevaldigt op, og vista får mange lækkerier og et pænere interface, noget af det mac os x har vundet mange brugere på.

Men det er kun i kort tid, hvis historien med windows gentager sig. Da microsoft er notorisk dårlige til at lave nye versioner overhaler mac os x og sikkert også snart linux hurtigt styresystemet på features og udseende.
Mht. sikkerheden sidder der ca. en million hackere parat til at smadre det nye styresystem, og tro mig det skal nok lykkes. Virus og reklame-pop-ups kommer igen til at forpeste livet hos de stakkels vista-brugere.

Så mac os x og linux vil helt sikkert fortsætte med at vinde nye kunder. Og vista vil hurtigt komme til at ligne et ældgammelt styresystem. Så kom over til den lyse side sammen med os andre. Men ikke for mange tak, for så sidder vi sikkert snart med en million hackere der vil smadre mac os x, og det ville ikke være så fedt :o)

Damsk Folkeparti støtter Osama Bin Laden

DF vil støtte terrororganisation

[Jyllands-Posten, 25.4.2006]

Dansk Folkeparti er nu parat til at trodse både EU's og USA's liste over terrororganisationer og støtte den iranske eksilbevægelse, Folkets Mujahedin (MKO).

- Intet kan være værre end det nuværende præstestyre. Derfor må vi samarbejde med alle, der ønsker at vælte det iranske regime, siger Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, til NORDJYSKE Stiftstidende og Fyens Stiftstidende. (...)
Folkets Mujahedin kæmpede side om side med den tidligere irakiske præsident, Saddam Hussein under den otte år lange krig mod Iran i 80'erne.
Ifølge en nylig rapport fra menneskeretsorganisationen Human Rights Watch bruger organisationen metoder som isolationsfængsling, drab og tvungne skilsmisser for at fastholde sine medlemmer.

- Det vil jeg slet ikke forholde mig til, siger Morten Messerschmidt og tilføjer:
- Det kan godt være, at de ikke er helt fine i kanten, men det er sådan set underordnet. Det væsentlige er, at de er fjender af det iranske styre. Styrets fjender er vores venner.

Ak, kære Messerschmidt, nu er det jo sådan at Osama bin Laden, al-Zarqawi og "al-Qaida" også er styrets fjender. Nogle gode venner Dansk Folkeparti har fået sig der.

Det ville være hysterisk morsomt, hvis det ikke var temmeligt trist.

tirsdag, april 25, 2006

fem danskere sårede, 23 andre dræbte..

Tre terrorbomber rystede mandag aften ved 20-tiden den egyptiske badeby Dahab.

Mange af ofrene på det populære feriested var turister. Ifølge Egyptens indenrigsministerium var tre af de dræbte udlændinge, blandt andet en tysk dreng. Fem danskere, tre briter, to italienere og to franskmænd var blandt de 18 sårede udlændinge.

link til historien i Politiken.

mandag, april 24, 2006

hvem savner vi?

vi savner Strid!

..faldt lige over denne lille tegning:

tre ud af fire indvandrer diskriminerede

...ja, som før påvist her på siden findes racismen i høj grad i Danmark. Og efter at A4 har påvist at tre ud af fire indvandrer føler sig diskriminerede, burde regeringen naturligvis gå til modangreb på den daglige diskrimination i Danmark.

Men nej, Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) udtaler:
"Jeg vil ikke synge med på melodien om, at det er alle andre end indvandrernes skyld. Man skal nu engang kunne dansk og have realistiske forventninger til sit job, hvis man i lang tid har været uden for arbejdsmarkedet"

Hermed lufter den kære Claus først og fremmest sine egne fordomme om indvandrerne. Og samtidigt viser han med al tydelighed hvorfor integrationen
ikke forløber bedre i Danmark. Med den arrogante og blinde tilgang til racisme og diskrimination, kommer man sgu ingen veje.

link til regeringens forsvar af racisme og diskrimination

lørdag, april 22, 2006

politisk standpunkt og troen på gud.

















Faldt over denne graf på ateist.org. Den viser sammenhængen mellem troen på gud og ens politiske observans. Jeg kan afsløre at den passer meget godt i mit tilfælde :) Om den er helt sandfærdig vil jeg lade stå ubesvaret, jeg kender ihvertfald et par konservative der er ateister...

oh, hvilket herligt parti.

DF nægter at finansere ordentlige forhold til flygtningebørn, og dermed også overholdelse af FNs børne-menneskerettigheder. Og desuden vil de forbyde personer i burka i at køre i bil.

link til det hadske parti

link til det racistiske parti

fredag, april 21, 2006

Tortur i Danmark?

Mens de såkaldte bekvemmelighedsflygtninge (dvs. folk som regeringen ikke vil have ind i landet) sidder i interneringslejre rundt om i landet, lider deres børn umenneskelige skader. Nu har også regeringen fået øjnene op for det, da diverse skrækhistorier kom i pressen. Det er naturligvis først og fremmest forældrenes skyld, mener Anders Fogh og co., da de ikke vil vende tilbage til krig og fængsel, men vil leve i fred og relativ frihed.
Som sædvanlig symptombehandler regeringen istedet for at forsøge at løse problemerne. Hvis folk er flygtet fra krigen i Irak eller Iran ikke vil tage hjem, selvom der jo er fred og sikkerhed i landet(!), ja så er de nogle satans samfundsnassere, og så må man vente til de bliver psykisk syge af at være indespærrede under kummerlige forhold. Så kan man tvangsfjerne deres børn og vente til tiden er klar. Når så der er gået 10 år, og en hel familie har lidt overlast og må leve forkrøblede resten af livet, kan man sende dem tilbage til deres sønderbombede tilværelse i deres hjemland.

Måske burde regeringen og DF sendes til Irak i et år. Når de så kommer hjem, kan de passende sidde i interneringslejr i 3 år. Det burde være den mildeste straf de kan få for at være nogle blodsugende sataner, uden et gram af samvittighed eller medmenneskelighed.

konsekvensen af det sorte flertal VK-DF

torsdag, april 20, 2006

reklamer..



Faldt over denne reklame på nettet. Se det er en fristende reklame. Jeg modstod, med det yderste af neglen lysten til at trykke. Kan du gøre det samme?

ps. bare rolig..det er blot en kopi :)

Over The Top


jeg er lidt en sucker for gamle B-film, især når det er af drengetypen, som man så den gang i slut-firserne. Og nu fik jeg så fingrene i Over The Top, en klassisk kultfilm med Sylvester Stallone film, og så tilmed en truckerfilm. Lige siden de viste Convoy på DR, har jeg ledt efter den film :)

Desværre har filmen ikke ældet med ynde, den er sådan lidt småkedelig og socialrealistisk på en nederen måde.
Der er selvfølgelig stadig den klassiske fingerbevægelse som Stallone fyrer af, når det er nødvendigt. I ved, sådan ud med fire fingre, og så "skrue" dem tilbage i position. Jaja, den skulle jo ses, og så kunne det jo være man skulle begynde at gå med baseballkasket igen.
Hehe.

Link til beskrivelse af filmen på wikipedia

hetz eller faglighed...

åh vi kan alle huske det. Da højrefløjen, ledet af Jens Rohde gik helt bersærk og angreb Politiken for at drive dårlig journalistik, være ukritiske, være regeringsfjendtlige og meget andet. Årsagen var at en forkert version af et brev fra 11 ambasadører var trykt i Politiken. Politiken undskyldte fejlen, og nævnte at forskellen i de to breve ikke var væsentlig, men det mente Jens Rohde og de andre køer ikke. Næh Politiken var igang med en hetz mod regeringen.
Nu viser det sig så, at regeringen SELV har lavet samme fejl, og taget det forkerte brev og brugt i deres afslag til de 11 ambassadører. Konfronteret med fejlen, henviser de til at forskellen i de to breve ikke er væsentlig(!)

Jens Rohdes integritet ligger vist begravet i et popprogram på dr 1. Den mand er da en vindbøjtel uden ryggrad og hukommelse

Nu er det jo spændende om højrefløjen går amok på Jens Rohde og regeringen for at have anvendt det forkerte brev, eller om stormen mod Politiken i virkeligheden var en urimelig hetz mod den eneste store regeringskritiske avis i Danmark. Det sidste er naturligvis tilfældet og jeg håber der er nogle liberale ideologer derude der er igang med at studere deressnørebånd derude.

link til historien

onsdag, april 19, 2006

æble-kopi

FN: Internationalt asylsystem undergraves af intolerance

Intolerance, frygten for terror og strammere asylkontrol undergraver det internationale system, der tager sig af flygtninge, og millioner af internt fordrevne mennesker får ikke den hjælp de har brug for, siger FN's Flygtningehøjkommissariat, UNHCR, i en ny rapport onsdag. - I stigende grad bliver asylsøgere ikke betragtet som flygtninge, der flygter fra forfølgelse, men snarere som ulovlige indvandrere, potentielle terrorister og kriminelle - eller i hvert fald som "falske" flygtninge, lyder det i rapporten.

UNHCR's chef, Antonio Guterres, opfordrer verdens lande til at arbejde på at få frygten for en stor i ndvandring til at stemme overens med deres juridiske og humanitære forpligtelser over for flygtninge.



Jamen det kan jeg da kun erklære mig enig i. Og her i Danmark og i visse lande i EU bliver det værre og værre. Vi har et humanitært ansvar, og det må vi leve op til.

Lånt fra JP

tirsdag, april 18, 2006

slut med musearm!


Lider du af musearm? Du ved spændinger i underarmen efter al for lang tid foran skærmen? Det gjorde jeg, men problemet er nu løst.
På mit nye arbejde fik jeg en digital skrivepen istedet for, og trylle-trylle. Jeg har ikke haft ondt siden. Ja det lyder som en dårlig reklame, men det kan klart anbefales. Utroligt det ikke allerede er mere udbredt, end det er. Hvis man kunne få en til den bærbare, ville jeg også købe sådan en :o)

sindsyg mexikansk kørsel.

Da vi var i Mexico for et år eller to siden, kørte vi altid i bus. Der var nemlig ingen tog, da disse var blevet privatiserede, og dermed var blevet sparet væk(!). En dag lavede jeg den fejl at sætte mig forrest, så man havde frit udsyn over vejen. Det skal man ikke gøre!.
Buschaufføren var mildest talt uopmærksom på den ellers ret sindsyge trafik og sad og spiste, børstede tænder, løste kryd-og-tværs og lavede regnskab. Alt andet end at kigge på vejen.
Det var til at få dårlige nerver og mave af så jeg forsvandt skyndsomt ned i bagenden igen.

Derfor var det sikkert ikke dårlige bremser eller for høj fart der medførte 57 døde ved en busulykke på vejen mellem Mexico City og Vera Cruz idag(har faktisk selv kørt den tur, gulp!). Jeg gætter på det var en tabt kaffekop eller en foruroligende avishistorie der distraherede buschaufføren. Trist

link til historien

mandag, april 17, 2006

fodboldkamp..

nu er jeg ikke den store fodboldfan..overhovedet. Kan til nøds se en landskamp, hvis det er VM eller EM. Men når nu der dumper fribilletter ned i favnen og det indbefatter VIP-pladser og gratis mad, kan jeg da godt tage med til en enkelt. Så jeg skal se Brøndby-Esbjerg i eftermiddag, og jeg har stadig ingen ide om hvem jeg skal holde med. Skal afsted med nogle Brøndbyfans, så det bliver jo nok Esbjerg :o)

1-0 til Esbjerg. Hvad mon det giver på oddset?

søndag, april 16, 2006

ingen diskrimination af udlændinge i Danmark?

Så kan det vist ikke påvises tydeligere. Politiken havde tilmeldt 22 drenge til schoolparty.dk, 11 med udenlandske navne, 11 med danske navne. De 10 af de udenlandske navne blev afvist, mens alle danskerne kom ind uden problemer.

Så kom ikke og sig der ikke er racisme i Danmark. Den vokser, den lever og den trives. Spørgsmålet er om 1000 kroner bøder er nok til at få den ned med nakken. Jeg tror det ikke.

link til påvisningen

lørdag, april 15, 2006

sikke en forårsdag...

..jeg var ude og skræmme nogle joggere i Søndermarken med mit hvide, blege vinterfjæs. Solen skinnede, og hvis man sad med nok tøj på var det næsten sommer.
Derefter diskuterede jeg med kæresten en af forskellene på mænd og kvinder(dvs hende og jeg :). Hun syntes det er fedt at gå en tur, og nyde træerne og blomsterne. Det har jeg sådan set heller ikke noget imod, men det skal have et formål. Bare at slentre rundt, holder ikke. Næh, det skal være for at tage på cafe, eller for at besøge en ven. Et eller andet.

Det - eller måske skulle jeg bare tage en powerbook med derover. Mon der er åbne trådløse netværk i Søndermarken?

Jeg er håbløs.:o)

Islamisme..

hvor kom det ord lige pludseligt fra? Og hvad betyder det? Det dukkede op i Jyllands Posten og diverse slibrige blogs og har nu bredt sig ud i det almindelige talesprog. Det kommer fra det engelske ord islamism, og tilsyneladende er en islamist en person der vil have Islam som grundlag for en stat. Skrevet ind i grundloven formoder jeg.
Wikipedia skriver om islamism

Islamism describes a set of political ideologies derived from the conservative religious views of Islamic fundamentalism. Islamist ideologies hold that Islam is not only a religion, but also a political system that governs the legal, economic and social imperatives of the state according to its interpretation of Islamic Law.

Jeg kan ikke lide ordet. Først og fremmeste fordi der ikke er et tilsvarende ord for kristne. En kristnist? Vi har masser af kristen fundamentalister, men vi har ikke et ord for dem. Måske fordi det er umligt at udtale "kristnist"?

Hvad er så det modsatte af islamisme? Det er tilsyneladende sekularisme, hvor man går ind for en skarp adskillelse af stat og religion. Jeg er her på bloggen blevet skudt i skoen at jeg er medlem af samme parti som Abdul Wahid Pedersen der åbenbart mener at sekularismen er noget skidt, og det kan man ikke mene som muslim, uden at være islamist. Sådan er logikken hos højrefløjen og alle medløberne.

Men hvad så med regeringen? Den danske stat er jo ikke sekulær, næh stat og kirke er tæt integreret. Det står i Grundloven. Vi har et kirkeministerium, vi har kristendomkundskab i skolen og vi har et kongehus der prædiker kristendom. Og vores samfund bygger på kristne værdier bliver man konstant mindet om.
Og når man spørger regeringen om en adskillelse af stat og kirke(eg. en sekulær stat) så er det fyfy.

Så Anders Fogh, Socialdemokraterne og resten af banden er kristnister? Og dermed en trussel mod demokratiet? Logikken holder ikke, og det viser hvor absurd begrebet islamisme er. Og hvor umuligt muslimerne har det i Danmark.

fredag, april 14, 2006

forfærdelige forhold på flygtningecentre...

regeringens nedskæringer går også udover uskyldige børn. Således blev integrationsudvalget "forfærdede" over forholdene på asylcentrene. Tjah, skattestoppet har jo sin pris, ikke sandt? Og den betaler de svageste naturligvis

link til nyheden på tv2

ytringsfriheden indskrænket i England.

Ja så skete det, demokratiet og menneskerettighederne er blevet formindsket i England. Ytringsfriheden er blevet kraftigt indskrænket, nu er det blevet det blev en forbrydelse at "forherlige terrorisme".
Dette er sgu en farlig lov, især da "terrorisme" er blevet et meget bredt begreb. Når Greenpeace kan blive dømt for terrorisme her i Danmark, skal man ikke være jurist for at se hvor farlig sådan en lov er. Derfor er modstanden mod loven i England også været betydelig, men Tony Blair fik med vold og magt flyttet England et skridt nærmere en politistat.

Det er nu Anders Fogh og Jyllands Posten kunne træde i karakter og forsvare ytringsfriheden. England er trods alt med i EU.

Men der er helt stille fra den kant. Hvorfor mon?

link til trist lov

google calender

Jeg har et kalenderproblem. Jeg har for mange kalendere, og de er aldrig synkroniserede. Der er den på min mobil, der er den ude i køkkenet, og så er der den på min computer. Det giver naturligvis jævnligt kaos, når to aftaler kolliderer.

Måske er løsningen på mit problem, det ny udviklede google calender. Her kan man have en kalender på nettet, og når den engang bliver integreret med Gmail, så giver det uanede muligheder. Jeg har tilmeldt mig, og der er mange gode featues. Man kan bla. lave fælles kalender og få tilsendt daglige emails, med en oversigt over dagens gøremål.
Screenshot fra min kalender:















link til google.com/calender

onsdag, april 12, 2006

Privatiser DSB???

Nej fanme nej - nationaliser DSB. Er de da helt fra den? Togdriften er jo netop et område hvor der ikke kan komme reel konkurrence, men bare pseudokonkurrence. Og den slags pseudokonkurrence gør at man sparer en masse penge i starten og derefter går det hele i kludder, og det kommer til at koste knaster til sidst.

Privatiseringer af jernbaner i verdenen er således også en lang liste af fiaskoer. Den klassiske er naturligvis i England hvor det medførte kaos. Et andet greelt eksempel er Mexico, hvor jeg var for et års tid siden. Der kørte ikke passagertoge mere, fordi togdriften var blevet privatiseret, og så kunne det ikke betale sig at køre med passagerer. Så slut med det.

Nationaliser DSB. Og gerne hele HT med. Privatiseringer kan været et gode, men kun hvis konkurrencen bliver reel - ikke bare et nyt privat monopol. For sådan et er 100gange værre end et statsligt.

link til fælles hjerneblødning i folketinget

Cykeltjans

ja, så har en kombination af foråret, manglende kondition og en bankkonto der udstøder nød-røgsignaler tvunget mig op på cyklen. Ikke mere buskørsel her, næh nu er det cykelmyggen-Allan der gør Københavns gader (endnu mere) usikre.
Med "moderigtig" Thinsulate hue og (næsten) matchende handsker, kan I nu se mig køre i anstændigt tempo, mens jeg prøver at ignorere de cykelvante-tempokonger der tundrer forbi mig.
Jeg har opgivet at forfølge disse folk, selvom jagt-instinktet siger jeg skal. Det ender bare med en gennemsvedet t-shirt og en alt for tør gane. Så nu er det et anstændigt og ikke-svedigt tempo. Så kan man også nå at hilse på folk man kender :o)

bonus til alle i dag. Rasmus Rasmussen har lavet et (langt) interview med den verdensberømte forsanger for Magtens Korridorer, Johan Olsen. Du kan finde det på podkammeret.dk

link

tirsdag, april 11, 2006

hvor skal pengene komme fra?

Selvfølgelig kommer autopiloten på, når regeringen og dens hundehvalpe(eg. de radikale) skal kritisere Socialdemokraternes nye velfærdsudspil. Hvor skal pengene komme fra, hyler de. 2.7 mia kroner i velfærdsforbedringer love Socialdemokraterne, nok til at Jyllands Posten kalder det en soldetur, og snakker om en ny gældsætning svarende til den i 1970-80erne. Imens har statskassen et overskud på 50(!) mia kroner og statsgælden er væk. 50 mia!. Det kan financere velfærdsforbedringerne i 20 år.

Hvis V, K, R og JyllandsPosten skal hyle, må de bruge lidt bedre argumenter. Man kunne fx argumentere for at man hellere se skattelettelser end velfærdsforbedringer. Det ville da i det mindste være ærligt

link til JPs tuderi

mandag, april 10, 2006

tonen..

ja, det virker som om folk ikke rigtig kan se at muslimer bliver dæmoniserede herhjemme. De tænker, hmm...tjah muslimer de har det vist ganske fint. Der er ikke nogle der sviner dem til. Det er jo kun de kriminelle og terroristerne vi sviner.

For lige at ryddet op i den misforståelse, vil jeg fremvise Mogens Camres sidste læserbrev. Denne mand er folkevalgt til Europa Parlamentet. Dvs der er mange(!) der har stemt på denne person, og er enige i disse synspunkter:

Af Mogens Camre, medlem af EuropaParlamentet (DF)

Danmarks ry i udlandet skal forbedres efter Muhammed-krisen, og
statsminister Anders Fogh Rasmussen vil starte en pr-kampagne ude i verden.
Det er en idé, som Landbrugsraadets præsident bakker op.


STATSMINISTEREN VIL starte en pr-kampagne for Danmark ude i verden, og det
er da sikkert en god ide, for Danmark er et af verdens førende lande, når
det gælder frihed, lighed, tolerance, social velfærd og høje skatter. Vi har
ganske vist ikke noget stort land, men mennesker med indsigt i social lighed
og sammenhængskraft vil vide, at det netop er en central del af
hemmeligheden ved vores succes, at landet er så lille og, at vi - næsten
alle - føler et ansvar for hinanden.

Landbrugsraadets præsident, hr. Peter Gæmelke, mener, at kampagnen er en god
idé, men han har nogle ideer om, hvordan Danmark igen skal blive populært i
de muslimske lande, hvor hans medlemmer har mistet afsætning af deres
produkter, som eksporteres med massiv EU-støtte - betalt af de europæiske
skatteydere.
Vi skal være meget flinkere over for dem, der gerne ser dansk kultur
udryddet. Gæmelke mener simpelthen, at det er tonen, den er gal med.
Jyllands-Posten må ikke provokere, siger han. Dansk Folkeparti må ikke sige
det, vi siger, men meget hellere det, de radikale siger. Vi må lære at finde
os i gadekriminaliteten og voldtægterne, og vi må indstille os på, at den
kristne kultur er ved at være yt. I den globaliserede verden skal der en
helt anderledes galvaniseret tro til.

Det er ganske forbløffende, at Gæmelke vover at sige det så tydeligt. Den
hellige, almindelige danske eksport må gå frem for alt.

De herlige imamer
Hvad rager det os, at menneskerettighederne undertrykkes massivt i samtlige
muslimske lande? Vi kunne have holdt fingrene væk fra Saddam Hussein - for
dybest set: hvad rager det os, at Saddam begik folkemord og ødelagde sin
befolknings liv? Hvad rager det os, at Iran vil bygge atomvåben, herregud
det er jo kun Israel, de vil udslette, og måske Grækenland, Italien og
Frankrig, når de når lidt længere. Der må vises respekt for folk, der stener
utro kvinder, som fratager den kvindelige halvdel af befolkningen dens
rettigheder, som holder deres lande nede på middelalderstadiet, og som vil
styre hele verden efter Koranen.
Og de herlige imamer i Danmark. Dels er de til megen underholdning, og dels
er det ikke sandsynligt, at de terrorister, de forhandler med, vil bombe ude
på landbrugsbedrifterne, men snarere på Københavns Hovedbanegård, og det
kommer naturligvis ikke Gæmelke ved. Vi må lave en folkeindsamling til en
stormoske, for dette latterlige, lille folk skal ikke tro, at vi ejer
Danmark. Der er så mange muslimer i verden, og de skal ikke være henvist til
deres egne lande, Danmark må åbne sine grænser - der er plads til mange
flere, og skatterne har jo heller ikke nået 100 pct. endnu.

Gæmelke minder mig ganske meget om situationen i 1940. Det gjaldt om at
holde kæft og glæde sig over, at landbrugspriserne blev fordoblet - ganske
vist blev det hele betalt af danskerne over clearingkontoen, Tysklands frie
trækningsrettighed i Nationalbanken, men det var godt for landbruget. Kan De
se ligheden?

Tænk, at det er kommet dertil, at en leder af en stor erhvervsorganisation
mener, at vi skal underkaste os barbariet.


Islam er lig med gadevold og voldtægter. Og vi befinder os i en situation som i 1940erne, med muslimerne som tyskerne. Mogens Camre fik 53.000 personlige stemmer, ud af partiets over 120.000 stemmer i 2004. Se her finder vi den ægte råddenskab i Danmark. 120.000 rådne æg er der i kurven.

link til stemmetal

Link til brækposen JP

nej selvfølgelig

Naturligvis er regeringen og DF ligeglad med torturofre, og mener at de ikke skal have stemmeret. Torturofre er jo ikke mennesker, sådan rigtigt, vel? Og så kan det jo være de er muslimer? Og er på bistand? Nej lad os ikke give torturofre ret til at stemme.

Det er ynkeligt. Og regeringen ved det. Rent ynk. Skam jer. Og til alle dem der har stemt på denne usle regering, skam jer. Sikke et menneskesyn. Liberale? Borgerlige? Ha.

link til bunden

søndag, april 09, 2006

Regeringen er ikke menneskelig..

mener de konservatives Allan Niebuhr, der er medlem af indfødsretsudvalget i folketinget. Og her kan man jo blot erklære sig enig. Det er torturerede flygtninge og deres behandling der giver de konservative søvnløse nætter, og det tegner jo godt.
Lad os håbe det går hurtigt, med at lave loven mere human. Det kunne jo være rart med en regering der tog tortur af mennesker og dets konsekvenseralvorligt, og ikke bare slog det hen med en hovedrysten og en latter.

link til Niebuhrs kvababelser

den underlige regering

Læste i Urban at regeringens prioriteringer er klare. Således bruger politiet 70 mænd dagligt på at holde opsyn på Christania, mens 1 person er ansat til at klare kvindehandel.
Interessant ikke sandt?
En anden prioritering har være kulturkampen, der vel egentlig mest har bestået af en masse borgerlige og nationalromantikere der har svinet alt og alle til. Denne svinen til samt højreorienteret blokpolitik, har medført at Anders Fogh nu hævder at danskerne er parate til afmontering af velfærdsstaten. Det skal bare forklares stille og roligt, så forstår folk godt at solidaritet og sociale sikkerhedsnet er noget skidt.
Således hævder Fogh at de manglende protester mod nedskæringer af velfærden, skyldtes at folk er blevet mere "ansvarlige"

Min forklaring af folks apati, vil nok være noget i stil med, at regeringen aldrig lytter, og aldrig går i politisk dialog med modstandere, så hvorfor dog spilde sin tid med protestere?

det lugter fælt her

fredag, april 07, 2006

så drenge...

nu har muslimerne i Danmark fået deres egen gravplads. Så venter jeg spændt på at se Dansk Folkepartis spidser sammen med VIPerne fra Jyllands-Posten ligge sig foran bulldozerne som lovet.

Formanden for Dansk Islamisk Begravelsesfond, Kasem Ahmad udtaler ganske vist at godkendelsen af pladsen er et tegn på at Danmark ikke er islamofobisk, men nogle danskere er jo. Bare det faktum at det her taget adskillige år at få fat i grunden er vist bevis nok. Så nu må vi vente DFs første BZ aktion. Glæder mig næsten(men så også kun næsten) til at se det i nyhederne..,

link til historien om godkendelsen

SU-valg

ja, ser ud til at SF for engang skyld har fået noget indflydelse, og at det har reddet SUen som vi kender den. Naturligvis vil de studerende ikke komme hurtigere igennem studierne uden fjumreår, næh det tager bare længere tid, når de skal arbejde ved siden.
Samtidigt tager Villy Søvndal de svages part når det gælder efterlønnen, og her må man også kippe med flaget. Samtidigt håber jeg det har givet genlyd blandt folk der stemmer på DF at partiet nu vil følge venstre og droppe alle valgløfter. Nu skal efterlønnen nedskæres.

Jeg har store planer om at lave små gule badges med teksten "Søvndal", på og regner med de vil blive revet væk :o)

link til SFs supermandsadfærd

torsdag, april 06, 2006

tag fra de fattige giv til de rige..

Regeringens hestekur til velfærdsstaten er en omfordeling af goderne i det danske samfund. Man tager simpelthen fra de fattige og giver til de rige. For at financere fremtidige skattelettelser, der helt sikkert kommer til at give friværdis-68erne en masse penge, samt financering af årlige checks til velstående pensionister, skærer man i SUen og dagpengene til unge. Desuden afskaffes efterlønnen reelt for alle unge med det nye udspil, mens den bevares for den velnærede ældre generation

Dette har ungdomspartierne også indset og derfor protesterer de nu i skarpe vendinger. Selv KU og VU står bag kritikken. Regeringen svarer som sædvanligt tilbage med noget retorisk sludder, således mener Jens Rohde at "Man skal se tingene i et bredt perspektiv". Han kan sku selv være et bredt perspektiv.

link til kritikken

ja hvorfor ikke..

en ny bevægelse på venstrefløjen er under udvikling. Den vil kile sig ind mellem højrenationalismen og den religiøse fundementalisme og skabe en tredje vej. Måske skulle man melde sig ind? Her er den første pressemeddelelse:

Nye røster på venstrefløjen blander sig i integrationsdebatten
Forfatter: Progressivt Udsyn (---.k466.webspeed.dk)
Dato: 04-05-06 23:58

Nye røster på venstrefløjen blander sig i integrationsdebatten.

I kølvandet på den seneste tids ophedede integrationsdebat er en gruppe
mennesker på tværs af venstrefløjen nu gået sammen om at danne en ny
forening under navnet Progressivt Udsyn. Gruppen, der både tæller
indfødte danskere og danskere med anden etnisk baggrund, vil i
fællesskab arbejde for at fastlægge nogle klare politiske linjer i
integrationsdebatten.


”Når det kommer til spørgsmålet om integration, mangler vi samling og
klarhed på venstrefløjen. Mange folk er forvirrede, og vi har haft svært
ved at positionere os i forhold til de borgerlige på den ene side og de
religiøse fundamentalister på den anden,” siger Farrokh Jafari, der er
en af initiativtagerne til foreningen.

Med Progressivt Udsyn vil gruppen skabe en modbevægelse til den
krænkende, religionsbetonede og ekskluderende integrationsdebat, som de
mener præger dagens Danmark.

Serdal Benli, en anden af foreningens anstiftere uddyber: ”I et klima,
hvor religion bruges som referenceramme, flyttes fokus fra de reelle
problemstillinger, såsom sociale og økonomiske faktorer. Dette fokus
skaber intolerance, polarisering og en ekskluderende eller helt
fraværende fællesskabsfølelse, der tjener ingen andre end højrefløjen og
radikale fundamentalister. Disse har begge interesse i at opretholde
religion som reference- og forklaringsramme, fordi de derved kan
opstille fjendebilleder og forstærke polariseringen, hvilket i sidste
ende styrker deres egen magtposition.”

Med stiftelsen af Progressivt Udsyn har gruppen sat sig for at kæmpe for
sekularismen i Danmark, modarbejde reaktionære og konservative politiske
strømninger samt bekæmpe diskrimination overalt i samfundet. Deres mål
er at etablere et talerør for mere nuancerede holdninger baseret på et
socialistisk verdensbillede.

”Vi går ind for etnisk ligestilling og gensidig integration og anser
derfor vores netværk som værende i direkte opposition til foreningen
Demokratiske Muslimer og specielt Naser Khader og hans assimilationskrav
til etniske minoriteter i Danmark.
Men vi støtter Demokratiske Muslimers bestræbelser på at fravriste
reaktionære religiøse ledere deres selvbestaltede ret til at
repræsentere muslimerne i Danmark. Desuden fordømmer vi på det
kraftigste trusler mod medlemmerne af denne forening,” siger Farrokh
Jafari, der håber, at den nye forening kan være med til at lægge en klar
kurs for venstrefløjen.

lutter fornuftigt ord, jeg kan kun tilslutte mig ideen.

onsdag, april 05, 2006

arctic monkeys - for unge til at drikke















Sad og lyttede til Arctic Monkeys Riot Van

So up rolls a riot van
And sparks excitement in the boys
But the policemen look annoyed
Perhaps these are ones they should avoid

Got chased last night
From men with truncheons dressed in hats
We didn't do that much wrong
Still ran away though for the laugh
Just for the laugh
And please just stop talking
Cause they won't find us if you do
Oh those silly boys in blue
Well they won't catch me and you

Have you been drinking, son
You don't look old enough to me
I'm sorry, officer
Is there a certain age you're supposed to be
Cause nobody told me

And up rolls the riot van
And these lads just wind the coppers up
They ask why they don't catch proper crooks
They get their address and their names took
But they couldn't care less

Thrown in a riot van
And all the coppers kicked him in
And there was no way he could win
Just had to take it on the chin

Underligt at syntes et band, hvor medlemmerne ikke er gamle nok til at drikke, er fede.
Men hva faen :o)


tirsdag, april 04, 2006

for dælen da..

det er triste tider, når man skal kigge til Dansk Folkepartis side hver gang regeringen kommer med endnu en unødvendig nedskæring af velfærden. Men socialdemokraterne kan højst svinge sig op til at kalde det nyligt reform-udspil for "unødigt hårdt". Så det er svaret på mere hetz mod indvandrer, nedskæringer på SUen, det endegyldige svigt på uddannelsesområdet, kraftige nedskæringer i dagpengene osv osv.
Og det eneste socialdemokraterne kan sige er at det er unødigt hårdt???

Tror det hele kan gå grueligt galt. Dette er ikke en "velfærdsreform", det er en afmontering. En hestekur til de fattigste i Danmark.

link til hele balladen


ps. Og nej. Der kommer aldrig flere midler til forskning. Det er tågesnak. Aldrig. Det er løgne og blændværk og utroligt at folk ikke kan se det...

feministisk forum ønsker tillykke med tørklædet..

faldt lige over den her. Utroligt at vi tæller 2006 og et tørklæde stadig kan ophidse folk.
PRESSEMEDDELELSE
3. april 2006

Tillykke med tørklædet
Feministisk forum ønsker DR2 tillykke med ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid som vært på debatprogrammet Adam og Asmaa. Hermed er DR med til at styrke både den kønsmæssige og etnicitetsmæssige ligestilling i Danmark.

Tv-vært afspejler mangfoldighed
”Ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid er et eksempel på, at DR lever op til sine public service-forpligtelser. Med Asmaa Abdol-Hamid begynder DR at afspejle den mangfoldighed, der karakteriserer det danske samfund”, udtaler Rikke Andreassen fra feministisk forum.

Feministisk opbakning til DR
DR lider af en kønsmæssig skævhed ligesom andre store medier i Danmark (både aviser og tv-stationer). Det er i overvejende grad mænd, der besidder posterne som seriøse journalister, værter og redaktører. Ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid er derfor et skridt i den rigtige retning mod mere kønsmæssig lighed i den danske medieverden. Som feminister bakker vi derfor op om ansættelsen af Asmaa Abdol-Hamid.

Kvinde på mange måder
”Værten Asmaa Abdol-Hamid viser én af mange forskellige kvinder i Danmark. Vi har brug for, at vores medier viser os forskellige kvinder og forskellige måder at være kvinde på. Kvinder som Asmaa Abdol-Hamid kan være med til at bryde det ensidige billede af muslimske kvinder, medierne typisk bringer”, understreger Rikke Andreassen.

Opgør med undertrykkende tørklæde
DR kan med Asmaa Abdol-Hamid, der bærer tørklæde, være med til at nuancere den ensidige opfattelse af muslimske kvinder som undertrykte. Tørklædet tolkes oftest som et symbol på undertrykkelse, men Asmaa Abdol-Hamid viser netop, at tørklædet ikke nødvendigvis er undertrykkende. Det er en nuancering, vi har stærkt brug for.

Vi ønsker derfor DR2 tillykke med den nye satsning. Et slag er vundet for ligestillingen!


Venlige hilsner

Feministisk forum
Web: www.feministiskforum.dk

Mærsk overtrumfer højesteret

ja, så blev det endeligt besluttet. Hvis et individ bryder loven bliver det straffet, men hvis man er et stort firma, og bryder loven, bliver loven fluks lavet om. Og det er helt ok.
Således er Bilka i Horsens netop blevet erklæret lovlig af naturklagenævnet, og må derfor blive stående. Også selv om højesteret har erklæret lortet for ulovligt.

Det krænker mig og forhåbentligvis mange andres retsfølelse, og jeg regeringen bør træde i karakter og gå ind i sagen(igen..). Det kan da for hulen ikke være rigtigt at gigafirmaer kan presse kommuner til at ændre planloven og derefter slippe afsted med det. Men regeringen har nok for travlt med at nedlægge retstaten, så der sker nok ikke noget.

link til historien i JP

mandag, april 03, 2006

Det koster 752 milliarder at have danskere i Danmark!

Faldt over en udtalelse fra Pia K, der ukritisk fik lov til at slynge rundt med løgne(statistik).
Således hævder hun uden blussel at det koster 50 mia kroner at have udlændinge i Danmark. Det er sikkert rigtigt nok at det koster noget at have alle de svenskere, tyskere og nordmænd(langt flertallet af udlændinge i Danmark) rendende rundt, men faktum er jo samtidigt at det koster 752 mia kroner (resten af statsbudgettet (2005)) at have danskerne rendende. Nogle burde stramme op. Smide de skide danskere ud.

link til ynkelig mikronfonholderi

nej tak..

Pressemeddelelse fra Foreningen for Etnisk Ligestilling:
Mange gode grunde til at sige nej tak til Demokratiske Muslimer i Danmark


Hvis alle de, der ikke mødte frem til foreningen Demokratiske Muslimer i Danmarks generalforsamling i dag, blev væk grundet frygt for repressalier fra det muslimske bagland, så har demokratiet i Danmark tabt et stort slag. MEN blev de væk, fordi den seneste tids uro i foreningen har vist, at demokratiet ikke har det for godt i foreningen, så har demokratiet netop sejret.



Desværre blev kun førstnævnte mulighed nævnt i radioavisen d.d. Vinklen var udelukkende, at foreningen frygtede, at folk ville blive væk pga. frygt – altså en frygt for, at folk frygter.



Grunden til, at mange af Danmarks demokratiske muslimer generelt bliver væk fra den stiftende generalforsamling, kan også være, at de dels føler sig provokeret af at skulle skrive under på, at de er demokratiske muslimer – fordi det slet ikke burde være nødvendigt. Og dels ikke ser noget modsætningsfyldt i at have et religiøst udgangspunkt for at leve som demokratisk borger i det danske samfund, hvor de også selv nyder demokratiets goder



Vi tror, som andre støtter af demokratiet også at demokratiet sejrer! Og vi tror ydermere, at demokratiet kunne sejre langt hurtigere og mere gnidningsløst, såfremt de samme støtter af demokratiet bakkede ALLE danske demokratiske muslimer op – og ikke kun dem, der vil melde sig ind i en forening, som der kan være mange gode grunde til ikke at ville være medlem af. Demokratiske muslimer har der længe været mange af, og heldigvis er der fortsat mange af dem – også uden for foreningen Demokratiske Muslimer i Danmark.



Etniske minoriteter lider i dag i et stort omfang under altid at skulle stå til regnskab for deres religion – det være sig både muslimske og ikke-muslimske etniske mindretal. Etniske danskere derimod skal ikke offentligt tage stilling til religiøse spørgsmål eller skrive under på, at de er demokrater for at blive betragtet og accepteret som gode danske demokrater. Det ville være fremmende for det danske demokrati, hvis det også fremover kunne komme til at gælde muslimske medborgere.



”Det er ikke rart, når folk modtager trusler og bliver udsat for ubehagligheder. Men det må aldrig fjerne fokus fra diskussionen om etnisk ligestilling – heller ikke inden for de demokratiske processer. Det bør IKKE være en betingelse, at muslimer skal bevise deres demokratiske sindelag ved at melde sig ind i én specifik forening! Foreningen for Etnisk Ligestilling opfordrer til at bruge dialog som redskab med alle på trods af meningsforskellighed,” siger formand for Foreningen for Etnisk Ligestilling Uzma Ahmed Andresen.


For yderligere information kontakt Uzma Ahmed Andresen på telefon 5176 5917 eller e-mail kontakt@etniskligestilling.dk

søndag, april 02, 2006

genialt!

wulfmorgenthaler i politiken i dag:








heheheh...gnæg gnæg...hahahaha!

link til poliken...scroll ned i bunden.

lørdag, april 01, 2006

Skræmmende...

ja, er det virkeligt kommet såvidt med racismen i Danmark at hvis man har et anderledes klingende navn, så ville det hjælpe at melde sig ind i Demokratiske Muslimer? Hvis man er muslim, skal man altså bevise at man er demokrat, modsat fx hvis man er kristen eller ateist?

Således citerer jeg her Ritzau:

I det hele taget vil Demokratiske Muslimer optrappe samarbejdet med erhvervslivet og arbejdsmarkedets parter. Foreningens næstformand, Fathi El-Abed, siger, at Demokratiske Muslimer "ikke skal være en diskussionsklub om religion", men i stedet arbejde for bedre integration i Danmark.

- Vi skal være en hjælp for dem, der søger arbejde, siger Fathi El-Abed.


Måske skulle man også begynde at tvinge folk der er muslimer til at gå med halvmåner på tøjet? Og en lille stjerne ved siden af hvis de er demokrater? Mohammedkrisen har så absolut ikke haft nogle positive følger endnu, som visse optimistiske stemmer har hævdet, tværtimod :o(.
link til hele historien